Andere leuke webwinkels

mei 29th, 2013 Posted in kinderen, wonen | Reacties uitgeschakeld voor Andere leuke webwinkels

Vind jij het ook zo heerlijk om te struinen langs al die verschillende webwinkels die het internet rijk is?

Ik in ieder geval wel. Daarom vind ik het leuk om naast mijn eigen winkel ook eens een andere webwinkel te laten zien.

Als eerste is dat Dreumes en zo…

 

 

 

 

 

De leukste Babykamer Accessoires & Babykamer Lampen bij Dreumes enZo.

 

Het inrichten van de babykamer is voor de meeste moeders in spé een leuke bezigheid. Al vroeg in de zwangerschap wordt er veel rondgekeken, inspiratie opgedaan en de eerste Babykamer Accessoires worden vast aangeschaft.

 

Vaak weten moeders al heel vroeg wat ze willen met de Babykamer. De meeste mensen weten bij 20 weken of de baby een jongentje of een meisje wordt. Hierna wordt meestal wel de beslissing genomen over hoe de babykamer eruit moet gaan zien. Weet je nog niet wat het gaat worden, dan ben je in je voordeel. Je kunt direct beginnen met het uitdenken van een eventueel thema. De kleuren voor de babykamer te bepalen en wellicht vast de eerste babykamer meubels te gaan bekijken en bestellen.

Bij Dreumes enZo begrijpen ze dit heel goed. Op de website worden veel inspiratie tips gegeven en je kunt heerlijk rondkijken in de inspiratie babykamer pagina’s. Heel handig want bij de meeste beschreven babykamers staan direct bijpassende producten geplaatst, zo hoef je niet heel lang te zoeken. Naast de uitgebreide collectie van babykamer accessoires en andere praktische babyspullen, zoals hydrofiele luiers bieden zij ook een een uitgebreide collectie aan babykamer lampen.

 

Hoe kies je de juiste babykamer lamp? Het is niet makkelijk om een babykamer lamp uit te kiezen. Het aanbod voor verlichting ook voor babykamers is heel groot en ook hier zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Het is belangrijk een weloverwogen keus te maken, lampen zijn niet goedkoop en je vervangt ze niet zo snel. Kijk als eerste naar hoe groot de babykamer is die verlicht moet worden. Zijn er meerdere hoekjes waar licht nodig is? Naast het kiezen van een praktische babykamer lamp wil je natuurlijk ook dat je hij past in het thema/uitstraling van de kamer. Je kindje moet zich in zijn of haar kamer goed op het gemak voelen en er naast slapen, later ook heerlijk kunnen spelen.

 

 

Neem zeker eens een kijkje op dreumesenzo.nl

 

Groetjes Tamara

Voor nog meer lampen, kapstokken en andere kinderkameraccessoires kun je natuurlijk ook een kijkje nemen bij Wis en Waarachtig.

 

Antieke klosjes maken…

mei 22nd, 2013 Posted in Creatieve ideeen, hergebruik, landelijke decoratie, tutorial, wonen | Reacties uitgeschakeld voor Antieke klosjes maken…

Ik hou zo van die authenticiteit en warme sfeer van oude, doorleefde spulletjes. Ik verzamel ze dan ook graag via rommelmarkten.

Helemaal fijn als ik de spullen ook echt kan gebruiken, zoals deze gave klosjes voor lint en band.

Oude houten klosjes zelf maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oude klosjes maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik maakte ze zelf van rondhout en triplex, wat oude verf en stempels.

oude klosjes makenoude klosjes maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe je ze maakt lees je in deze blogpost. Goed te doen als je een beetje handig bent met zaag en kwast.

oude houten klosjes maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel plezier met maken en ik hoor graag jullie reactie.

 

Groetjes Tamara

Voor meer landelijke producten kun je altijd een kijkje nemen op www.wisenwaarachtig.nl

 

Prachtig doel!

mei 1st, 2013 Posted in Een eigen webwinkel, give away, goede doelen, kinderen | 1 Comment »

Iets goeds doen voor kinderen die in armoede leven.

Afgelopen weekend kreeg ik een mail met daarin de vraag of ik een goed doel wilde sponsoren. Het was een beetje een onduidelijke mail en vroeg me eerlijk gezegd af of het wel klopte (ben een beetje wantrouwend soms).

Toch maar even gaan kijken op de genoemde site en die bracht me direct meer duidelijkheid. Het is een goed doel en wat voor een doel!!!
Laat het nou precies bij mij en dus bij Wis en Waarachtig passen!
Zo goed dat ik me er helemaal in vastgebeten heb. En dus zijn de tweets, persberichten en Facebookberichten er al uit. En wil ik er ook een blog aan wijden!

Welk doel dat dan is?

De Kinderen van de voedselbank

Een doel dat speciaal is opgericht voor kinderen van ouders die de voedselbank bezoeken. Een gemiddeld gezin dat bij de voedselbank terecht komt, heeft te weinig geld over om eens leuke dingen voor de kinderen te kunnen doen, of mooie kleding of een leuk cadeautje te kopen.
Daarom zoeken de vrijwilligers van kinderen van de voedselbank bedrijven, die spullen zoals, kleding, speelgoed, goederen of cadeau bonnen beschikbaar willen stellen geschikt voor kinderen, of deze willen aanbieden tegen een aangepast tarief. In ruil daarvoor plaatsen ze een logo en linkje naar je website. Een win-win situatie dus.
Maar ook als particulier kun je vast iets bijdragen aan dit prachtige initiatief.

Neem dus zeker een kijkje op de site en zie wat jij kunt doen om kinderen die in armoede leven een steuntje in de rug te geven. Dat verdient toch ieder kind!!

 

Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast en sponsor handgemaakte, unieke cadeautjes en knuffels, speelgoed en handige hebbedingen voor baby’s.
Volg Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van de stand van zaken en foto’s van de producten ( ze zijn nu nog in de maak).

 

Groetjes Tamara

Op Wis en Waarachtig vind je ook voor jezelf handgemaakte en unieke naamcadeautjes en kinderkameraccessoires.