Andere leuke webwinkels 2

jun 23rd, 2013 Posted in kinderen, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Andere leuke webwinkels 2

Het leukste, hipste en mooiste babyspeelgoed, peuterspeelgoed en kleuterspeelgoed bestel je bij Speelgoedvallei.nl!

 Je hebt gehoord van je beste vriendin dat ze in verwachting is. Je bent natuurlijk helemaal blij voor haar en haar partner en je wilt alvast een leuk cadeautje kopen. Maar wat koop je dan alvast? Je vriendin weet pas, als ze het van te voren wil weten, rond de 20 weken of het een jongetje of een meisje wordt. Dan is het leuk om alvast een houten puzzel of een Fehn activity center te geven. Dat is babyspeelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes.

Wil je toch liever iets anders geven? Dat kan! Er is keuze genoeg uit betaalbaar, hip & trendy babyspeelgoed!

Bezoekt je peuter een kinderdagverblijf of een peuterspeelzaal en geeft hij/zij voor het eerst een kinderfeestje? Daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij om te geven of te vragen. Bij Speelgoedvallei.nl heb je daarom veel keuze uit peuterspeelgoed! Wist je trouwens dat je je verlanglijstje aan kunt maken en kunt versturen naar je familie, vriendjes & vriendinnetjes? Superhandig!

Is je kind, neefje, nichtje, petekind of buurkindje inmiddels al een kleuter geworden? Dan vind je het leukste kleuterspeelgoed bij Speelgoedvallei.nl. Je vindt er de bekende merken zoals Banbao, Nijntje, Cars2 en Smartgames maar ook de wat onbekendere merken zoals Calafant (creatief knutselen met karton) en Beeboo (houten speelgoed).

Wil je inspiratie opdoen? Of al het speelgoed eens bekijken om de baby- of kinderkamer mee te vullen? Neem dan zeker eens een kijkje op Speelgoedvallei.nl 

Tip: weet je wat ook leuk is om te geven als je zus, vriendin of buurvrouw is bevallen? Een naamcadeautje van Wis & Waarachtig!

Cadeautjes zelf maken

jun 16th, 2013 Posted in cadeaus, Creatieve ideeen, kadootjes, kinderen | Reacties uitgeschakeld voor Cadeautjes zelf maken

Cadeautjes geven is zo leuk! Zeker als je ze zelf gemaakt hebt.

Dat ik regelmatig zelfgemaakte cadeautjes weggeef spreekt waarschijnlijk voor zich. Maar ook samen met de kids maak ik graag cadeautjes.
Bijvoorbeeld voor vaderdag of voor de juffen aan het eind van het schooljaar.

Maak bijvoorbeeld voor de juf deze gave broche van strijkkralen. Met een beetje hulp van paps of mams komen de kids een heel eind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit maken wij dit jaar als bedankje voor de juffen… Een chocoladereep met een zelfgemaakte wikkel! De kids versieren een wikkel, die ik daarna bedruk met een mooie tekst. Simpel en superleuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze notitieboekje maakte ik eerder eens voor mijn collega’s, maar ze zijn ook erg geschikt om te maken voor de juf. Ze kan er al haar aantekeningen in opschrijven. Natuurlijk leuk bestempeld of gekleurd door de kids.

kado juffendag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor vaderdag hebben we vorig jaar deze vilten sleutelhanger gemaakt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En met dit toffe cadeautje maak je papa, maar vast ook de juf of meester heel erg blij.

Een zakje met toffees met de tekst “voor de tofste vader” of natuurlijk de tofste juf of de tofste meester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven voor unieke, zelfmaak cadeautjes voor vaderdag of voor de juf of meester als bedankje. Heb je zelf nog leuke ideeen, laat het me dan weten!

Groetjes Tamara

 

Wil je graag zelf een cadeau bedenken of ontwerpen, maar heb je geen tijd om het zelf te maken. Kijk dan eens op Wis en Waarachtig voor bijzondere cadeautjes die je zelf kunt ontwerpen of stuur me een mail via info@wisenwaarachtig.nl