Gespot: onze stoere woonketting

HOUSIFY

Onze legergroene woonketting is uitgekozen!

woonketting-kerstkaartenDe legergroene woonketting uit ons assortiment staat in de top 9 woonaccessoires van april op Housify!
Het is natuurlijk altijd een eer als een van onze producten worden uitgekozen.

De woonketting heeft een mooie look en past in verschillende interieurstijlen, en dat heeft de bloggers van Housify erg aangesproken!
Daarom is de woonketting voor deze top 9 gekozen.

 

De woonketting sluit mooi aan bij diverse andere meubels. Je kunt deze bijvoorbeeld aan de muur in de woonkamer hangen, en in de slaapkamer kun je hier ook een mooi effect mee creëren. Het geeft een unieke uitstraling. De woonketting heeft een belangrijke functie: je kunt er kaartjes, kleine schilderijtjes of DIY-projecten aan hangen.

 

 

Een lange woonketting!

Onze legergroene woonketting is 3,5 meter lang.
Daarbij krijg jij er ook gelijk 3 handige knijpertjes bij om spullen mee op te hangen. Wil je meer dan 3 kaarten ophangen? Dan kun je zelf gemakkelijk nieuwe knijpertjes aan de woonketting toevoegen.
Zo zorg jij voor een speciaal effect in jouw woon- of slaapkamer!

Klik hier om de legergroene woonketting te bekijken >>

Groetjes Tamara

This entry was posted on donderdag, april 28th, 2016 at 16:55 and is filed under Creatieve ideeen, websites, wonen, wooninspiratie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.