Kinderkamerinspiratie

Dit is echt een heerlijke tijd om in huis bezig te zijn….

Om me heen merk ik dat mensen bezig zijn met sfeer brengen in huis, muren krijgen een nieuwe kleur. Er wordt volop geshopt voor nieuwe meubels en woonaccessoires.

Ook de kinderkamer wordt verandert.
Voor mijn webwinkel zie ik veel verschillende producten voorbij komen, daarnaast ben ik altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe producten. Enkele leuke ideeen wil ik graag met je delen.

In deze blog dan ook volop inspiratie voor de kinderkamer.

Stoer steigerhout blijft favoriet, zowel voor jongens als voor meisjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het ook leuk om iets persoonlijks toe te voegen in de kinderkamer, en dan het liefst zelfgemaakt of zelf ontworpen.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes Tamara

 

 

Zoek je bijzondere accessoires voor de kinderkamer, kijk dan eens in mijn webwinkel. Of maak zelf een mooi ontwerp dat ik voor je omzet in een persoonlijk product.

 

 

P.S. Naast bijzondere en persoonlijke accessoires voor de kinderkamer ontwerp ik ook accessoires, kapstokken en wandlampen voor in de woonkamer, de slaapkamer, horeca en bedrijven.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten? En meedoen met de ontwerpwedstrijd, waarmee je kans maakt om jouw ontwerp op een wandlamp te winnen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief, dan mis je niets meer. 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted on dinsdag, januari 21st, 2014 at 09:18 and is filed under Creatieve ideeen, In bedrijf, kinderen, kinderkamer, wonen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.