Blog by mama: alles over ondernemen, gezonde voeding, kinderen, beauty, fashion en meer

Via social media ontmoet ik regelmatig nieuwe mensen.

Collega ondernemers, mensen met een webshop, klanten en vele anderen.

Zo ontmoette ik ook Ida Philips, een ondernemende moeder met maar liefst twee blogs.

 

 

 

 

 

 

 

Voor blogbymama.nl schrijft ze over haar leven als mama, over haar droom een eigen onderneming op te zetten en allerlei leuke dingen die in haar leven voorbij komen. Met o.a. tips over gezond eten met je kids, waar je de leukste kinderkleding kunt vinden, maar ook fijne tips voor jezelf.

Ben je zwanger of net (weer) mama, neem dan eens een kijkje op kleinewondertjes.blogspot.nl. Hier vind je een keur aan inspiratie en informatie over onderwerpen die nu belangrijk zijn. Bijvoorbeeld zwangerschap, borstvoeding en handige tips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ze wil met haar blog ook andere onderneemsters een plek geven om zich te laten zien. Ze biedt op haar blog verschillende mogelijkheden om aandacht te genereren voor jouw bedrijf of merk. Neem zeker eens een kijkje voor de mogelijkheden. Ida denkt graag met je mee.

Kortom Ida zit vol inspiratie en vindt het heerlijk dit met anderen te delen. Doe er je voordeel mee!

Groetjes Tamara

 

This entry was posted on zondag, mei 11th, 2014 at 21:10 and is filed under Een eigen webwinkel, In bedrijf, Uncategorized, websites. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.