Het heerlijk avondje…

Het heerlijke sinterklaastijd is in volle gang.

 

Voor mij persoonlijk het mooiste feest van het jaar. De vrolijke snoetjes van de kids, de blijdschap bij de kadootjes en die heerlijke sinterklaassfeer in huis.

In mijn vorige blog gaf je al verschillende kadotips voor Sinterklaas.

Maar ik vind het ook zo gezellig om het huis een beetje in sintsfeer te brengen (niet teveel kleur, want daar hou ik niet zo van). Daarom maakte ik voor mezelf deze stoere Sinterklaashuizen van sloophout.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat ik ze niet alleen leuk vind is wel te merken aan de reacties. Ze zijn in korte tijd ook erg populair op Pinterest en in de webwinkel.

Op Pinterest vind je nog veel meer leuke Sint ideeen, zoals deze stoere zak en deze sfeervolle decoratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ik bijna alle cadeaus al in huis heb vind ik het leuk om ze allemaal mooi in te pakken. Natuurlijk met Sinterklaaspapier, maar sommige krijgen ook een persoonlijk tintje.

Met kadolabels met naam maak ik van mijn cadeaus echt persoonlijke cadeaus. De kinderen vinden het helemaal leuk dat ze zelf hun naam kunnen lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer creatieve sinterklaasideeen vind je in mijn blog van vorig jaar.

 

Alvast een heerlijke Sinterklaasavond,

 

Groetjes Tamara

 

This entry was posted on dinsdag, november 26th, 2013 at 09:03 and is filed under Creatieve ideeen, feesten, kinderen, sinterklaas. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.