De perfecte plek voor de schoolfoto’s

plek voor klassenfoto

Deze week is de schoolfotograaf weer op school geweest.
Het resultaat zijn hartstikke mooie foto’s van onze drie kids samen en natuurlijk de klassenfoto, die toch iedere keer het hoogtepunt is, de kinderen vinden het zo leuk iedereen te benoemen en te bekijken. Het liefst keer op keer op keer.

Voor de klassenfoto heb ik daarom een speciaal plekje gemaakt, een stoer fotoblokje met het jaartal waarin de foto gemaakt is.
De kinderen vinden het leuk om de foto op hun kamer te zetten. Zo kunnen zichzelf en hun vrienden iedere dag even bekijken.

klassenfoto kamer kind

En ik vind het leuk om aan het eind van het schooljaar de foto nog eens te bekijken en te zien hoeveel ze gegroeid zijn het afgelopen jaar.

kaarthouder met datum

Deze krijgt een mooi plekje op de slaapkamer van de jongste.

 

Voor de oudste maakte ik dit stoere memobord, daarin kan ze de foto klemmen, de schoolfoto van volgend jaar kan er het jaar erna weer in.

houten memobord schoolmemobord voor schoolfoto

Hij is natuurlijk ook te bestellen met een andere tekst of een datum.

Heb jij ook een speciale plek voor de schoolfoto’s van je kinderen? Laat het me weten via een berichtje op Facebook en wie weet plaats ik hem bij deze blog.

 

Groetjes Tamara
P.S. Meer fotoblokjes en memoborden in andere ontwerpen vind je in de webwinkel.

P.S. 2: De foto’s zijn natuurlijk onherkenbaar gemaakt.

This entry was posted on woensdag, oktober 14th, 2015 at 10:41 and is filed under Creatieve ideeen, kinderen, kinderkamer, wooninspiratie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.