Werk aan de winkel

En dan ook letterlijk aan de winkel…

Al een hele tijd wil ik een andere look voor de webwinkel. Al heel wat ontwerpen zijn er doorgegaan, voordat ik wist wat ik wilde.
Er komt veel bij kijken, naast ontwerp van het logo, de site ook alle bijkomende zaken, zoals kaartjes, labels, stickers e.d.  Gelukkig kan manlief me helpen met de site en vind ik van mezelf dat het niet allemaal meteen af moet zijn (al heb ik dat natuurlijk het liefst wel, hihi).

Bij die nieuwe look past ook een passend assortiment.
Dat betekent dat sommige producten eruit gaan, maar gelukkig ook dat er nieuwe producten bij komen.

Daarom heb ik verschillende producten in de SALE gedaan, bijzondere producten voor een kleine prijs.

Zoals de tekstborden HOME

stoer landelijk tekstbord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze stoffen opbergzakken, ideaal voor in de babykamer voor luiers e.d.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog veel meer bijzondere producten tegen een lage prijs vind je bij de SALE van Wis en Waarachtig. OP=OP, dus wees er snel bij!

 

Dan ga ik verder met de voorbereidingen van de nieuwe webwinkel… Als ie klaar is hoor je het van me.

 

Groetjes Tamara

This entry was posted on woensdag, september 11th, 2013 at 19:54 and is filed under Een eigen webwinkel, In bedrijf, landelijke decoratie, naambord, opruiming, wonen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.