Andere leuke webwinkels 2

Het leukste, hipste en mooiste babyspeelgoed, peuterspeelgoed en kleuterspeelgoed bestel je bij Speelgoedvallei.nl!

 Je hebt gehoord van je beste vriendin dat ze in verwachting is. Je bent natuurlijk helemaal blij voor haar en haar partner en je wilt alvast een leuk cadeautje kopen. Maar wat koop je dan alvast? Je vriendin weet pas, als ze het van te voren wil weten, rond de 20 weken of het een jongetje of een meisje wordt. Dan is het leuk om alvast een houten puzzel of een Fehn activity center te geven. Dat is babyspeelgoed dat geschikt is voor jongens en meisjes.

Wil je toch liever iets anders geven? Dat kan! Er is keuze genoeg uit betaalbaar, hip & trendy babyspeelgoed!

Bezoekt je peuter een kinderdagverblijf of een peuterspeelzaal en geeft hij/zij voor het eerst een kinderfeestje? Daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij om te geven of te vragen. Bij Speelgoedvallei.nl heb je daarom veel keuze uit peuterspeelgoed! Wist je trouwens dat je je verlanglijstje aan kunt maken en kunt versturen naar je familie, vriendjes & vriendinnetjes? Superhandig!

Is je kind, neefje, nichtje, petekind of buurkindje inmiddels al een kleuter geworden? Dan vind je het leukste kleuterspeelgoed bij Speelgoedvallei.nl. Je vindt er de bekende merken zoals Banbao, Nijntje, Cars2 en Smartgames maar ook de wat onbekendere merken zoals Calafant (creatief knutselen met karton) en Beeboo (houten speelgoed).

Wil je inspiratie opdoen? Of al het speelgoed eens bekijken om de baby- of kinderkamer mee te vullen? Neem dan zeker eens een kijkje op Speelgoedvallei.nl 

Tip: weet je wat ook leuk is om te geven als je zus, vriendin of buurvrouw is bevallen? Een naamcadeautje van Wis & Waarachtig!

This entry was posted on zondag, juni 23rd, 2013 at 19:15 and is filed under kinderen, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.