Cadeautjes zelf maken

Cadeautjes geven is zo leuk! Zeker als je ze zelf gemaakt hebt.

Dat ik regelmatig zelfgemaakte cadeautjes weggeef spreekt waarschijnlijk voor zich. Maar ook samen met de kids maak ik graag cadeautjes.
Bijvoorbeeld voor vaderdag of voor de juffen aan het eind van het schooljaar.

Maak bijvoorbeeld voor de juf deze gave broche van strijkkralen. Met een beetje hulp van paps of mams komen de kids een heel eind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit maken wij dit jaar als bedankje voor de juffen… Een chocoladereep met een zelfgemaakte wikkel! De kids versieren een wikkel, die ik daarna bedruk met een mooie tekst. Simpel en superleuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze notitieboekje maakte ik eerder eens voor mijn collega’s, maar ze zijn ook erg geschikt om te maken voor de juf. Ze kan er al haar aantekeningen in opschrijven. Natuurlijk leuk bestempeld of gekleurd door de kids.

kado juffendag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor vaderdag hebben we vorig jaar deze vilten sleutelhanger gemaakt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En met dit toffe cadeautje maak je papa, maar vast ook de juf of meester heel erg blij.

Een zakje met toffees met de tekst “voor de tofste vader” of natuurlijk de tofste juf of de tofste meester.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven voor unieke, zelfmaak cadeautjes voor vaderdag of voor de juf of meester als bedankje. Heb je zelf nog leuke ideeen, laat het me dan weten!

Groetjes Tamara

 

Wil je graag zelf een cadeau bedenken of ontwerpen, maar heb je geen tijd om het zelf te maken. Kijk dan eens op Wis en Waarachtig voor bijzondere cadeautjes die je zelf kunt ontwerpen of stuur me een mail via info@wisenwaarachtig.nl

 

This entry was posted on zondag, juni 16th, 2013 at 21:28 and is filed under cadeaus, Creatieve ideeen, kadootjes, kinderen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.