Valentijnsverrassingen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hou jij van Valentijnsdag?

Vast wel, anders was je niet aan dit blog begonnen

Zelf ben ik niet zo dol op het commerciele van Valentijnsdag. Wel vind ik het mooi om een ander, die speciaal voor mij is, extra te verwennen en ze te laten weten dat ze bijzonder voor mij zijn. Dat hoeft overigens niet perse op Valentijnsdag, vind ik.

Ik beperk me ook niet tot mijn geliefde, maar ook mijn moeder, mijn collega’s en vriendinnen laat ik graag zien hoe bijzonder ze voor mij zijn. Gewoon met een kleinigheidje, iets persoonlijks, iets wat ik zelf maak of ontwerp.

Wil jij ook een persoonlijk cadeautje geven?

Kijk eens naar onderstaande cadeautips of maak zelf een mooi ontwerp en laat me weten wat ik voor jou Valentijn mag maken.

Cadeautips voor Valentijnsdag.

Sloophouten letters die samen een woord vormen die een speciale betekenis voor jullie heeft. Een bijzondere decoratie voor in huis, waarbij je steeds even aan elkaar denkt.
Of een mooie tekst om je moeder te laten zien hoeveel ze voor je betekent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een landelijk houten naambord voor bij de voordeur. Ook bijzonder als je gezin is uitgebreid met een kleine…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een “hartenhuisje” maak je iedere Valentijn blij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bijzondere cadeaus die ik ontworpen heb voor klanten. Maak ook een mooi ontwerp en verras jou Valentijn!

Wie verras jij dit jaar met een bijzonder cadeau?

 

Hele fijne Valentijnsdag…

Groetjes Tamara

This entry was posted on woensdag, februari 5th, 2014 at 20:20 and is filed under cadeaus, feesten, kadootjes, landelijke decoratie, naambord. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.