Wow, wat een weekend!

 

Een weekend vol gezelligheid, feel good en shop.

Afgelopen weekend stonden wij op het Feel Good en Shop Event in Veghel! Een druk en gezellig weekend. Erg leuk om onze klanten en webcollega’s een keer in het “echt” te ontmoeten.

Vrijdag begon de dag al vroeg en stonden we om 8:30 in de Koekbouw in Veghel om onze stand op te bouwen. Na een ochtend hard werken, was de stand helemaal gevuld en dit was het eindresultaat:

stand wis en waarachtig shopevent 2015

stand shopevent 2015 wis en waarachtig

 

Om 16:00 stonden de eerste bezoekers al in de rij en werden de deuren geopend. Onze stand stond pal bij de ingang dus de bezoekers liepen er meteen langs. Er werd veel gekeken, gevoeld en gevraagd en geshopt. De visitekaartjes waren niet aan te slepen.

Voor de mensen, die zich inschreven voor de nieuwsbrief, hadden we een klein extraatje. Zij mochten na het inschrijven een lieve, kleine wens uitzoeken uit onze wens boom. Want bij het shoppen hoort natuurlijk ook een stukje Feel Good!

wensboom wis en waarachtig shopevent 2015

 

 

Bloggers

Ook waren er verschillende bloggers aanwezig, zij hadden een eigen hoekje, een stoere tafel om hun stopervaringen in hun blogs te schrijven. Wis en Waarachtig is dan ook in verschillende blogs terug te vinden:

 

Natuurlijk was er Michelle Beeksma van Het leven is een feestje blog. Deze enthousiaste dame is een fan van Wis en Waarachtig en kwam natuurlijk meteen even kennismaken. Ze schreef oa dit blog over het feel good en shop event.

De vrolijke blog van Manou Hendriks. Ze maakte volop foto’s van de stands en daardoor viel ze ons meteen op.

Ijlien Havenaar van de blog Virtalicious.nl, maakt een mooie vlog over haar ervaringen op het feel good en shopevent.

 

Goodies

Erg enthousiast waren de bezoekers ook over onze Goodies, die Tamara donderdagvond last minute nog maakte! Zoveel enthousiaste reacties maken dat we hier zeker nog meer mee gaan doen.

kaart feest met slinger

 

Het event was erg goed georganiseerd. De geweldige locatie, er werden lekkere hapjes uitgedeeld, er was live muziek aanwezig en iedereen genoot van een echte Feel Good dag.

Wij zijn weer een ervaring rijker. We hebben veel leuke opmerkingen, reacties en tips gekregen. Daar gaan we zeker mee aan de slag!

Bedankt voor een heerlijk weekend!

Groetjes Tamara en Ginevra.

 

This entry was posted on donderdag, maart 26th, 2015 at 09:47 and is filed under Een eigen webwinkel, In bedrijf. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.